ChemieLink gelanceerd

Op 4 maart heeft InnovatieLink de website ChemieLink.nl gelanceerd. ChemieLink helpt innovatieve ondernemers bij het vinden van de locatie met de juiste faciliteiten en services. De website geeft bezoekers een gedetailleerd en actueel overzicht van de dienstverlening van 9 innovationLABs en 5 Centers for Open Chemical innovation, die zich verenigd hebben in het netwerk ChemieLink.

Naast een beschrijving van alle faciliteiten, services, netwerken en financiering op deze locaties, staan ruim 200 innovatieve bedrijven, die zich hier gevestigd hebben, op chemielink.nl vermeld.

Sneller innoveren met ChemieLink

Ondernemers in de chemie die op zoek zijn naar een geschikte locatie om hun innovaties te testen of op te schalen, krijgen door deze gebundelde informatie snel inzicht in de mogelijkheden en reeds aanwezige bedrijvigheid. Dat verlaagt de drempel om verdere stappen te ondernemen, wat bijdraagt aan de snelheid van hun innovatieproces.

Voor onderzoekers, studenten, financiers, leveranciers en andere geïnteresseerden in innovatieve chemische bedrijven biedt deze website een eenvoudige ingang om snel informatie te vergaren over innovaties binnen de topsector chemie.